BOOK DIT OPHOLD PÅ BLOMMES PLACE

  Søg på et bestemt objektnummer

  Sensommer på Bornholm

  Hvornår er Bornholm dejligst?

  Det er naturligvis en smagssag, hvornår Bornholm er dejligst, men spørger du en bornholmer vil mange sikkert svare; august og september.

  Om svaret skyldes, at der er færre feriegæster og mere albuerum end i den bornholmske højsommer, det er ikke til at vide. Hvad deriod er et faktum, er klippeøens lune og lækre sensommer klima, og at feriegæster ofte får et godt hotelværelse til en god pris.

  Sæson for kunst og kultur

  I den bornholmske sensommer afholdes der flere spændende outdoor events med klippeklatninger, havkajaksejlads og andre friluftsaktiviteter. Disse arrangementer er meget populære både for de aktive, og de der deltager som tilskuere.

  Bornholms Kulturuge afvikles hvert år i uge 38.  Festivallen indholder en masse kulturelle arrangementer, som afholder rundt på hele Bornholm. 

  I 2023 afholdes Bornholm Craft Weeks (1/9-10/9 2023). Her kan øens gæster opleve kvaliteten af Bornholms kunsthåndværk. Programmet byder på særudstillinger, åbne værksteder, kunstnermøder, workshops, master classes, auktioner og meget mere.

  Sensommer ferieoplevelser

  LÆS OM: Bornholms Kulturuge

  LÆS OM: Bornholm Craft Weeks