BOOK DIT OPHOLD PÅ BLOMMES PLACE

  Søg på et bestemt objektnummer

  Mad og drikke

  En god start

  Hos Blomme's går vi op i at tilbyde vores gæster en sund og nærende start på dagen, så du kan holde til en dag med aktiviteter og oplevelser ude på øen. Vi serverer også frokost og aftensmad, men kun ved særlige lejligheder. 
  Der er virkelig gode spisesteder på Bornholm og i Snogebæk indenfor gåafstand af Blomme’s Place. Vi hjælper naturligvis gerne med at udpege de gode steder. 

  Det smager af ferie

  Blomme’s Place tilbyder dejlig morgenmad, tilberedt helt friskt og serveret med omtanke. Morgenmad tilpasses dig og dine ønsker, og for at minimere madspild har vi bevidst fravalgt en stor morgenmadsbuffet. Brødet er hjemmebagt og råvarerne så vidt muligt økologiske og lokale. 
  Vi har sikret os, at der er valgmuligheder også til dig med gluten- og laktoseallergi, og dig, som spiser vegansk. 

  En varm kop et eller andet

  Vores gæster fortjener en ordentlig kop kaffe eller kvalitets-te. Hos Blomme’s Place synes vi ikke, at pulverkaffe og gode gamle Medova på værelserne er godt nok til vores gæster. I stedet kan du gratis hente en god kop kaffe eller te i restauranten hele dagen, lige så mange gange du har lyst.

  Vand eller vin?

  Vores Honesty Bar tilbyder drikkevarer som most, sodavand, øl og vin. Her er åbent fra morgen til aften, så du altid kan få en forfriskning. I vores Honesty Café sørger vi for, at det altid er muligt at købe snacks eller lidt sødt. Cafeen er åben eftermiddag og aften.

  På Bornholm stoler vi på hinanden. Konceptet er, at du betjener dig selv, skriver dit køb på en seddel og afregner inden afrejse.
   

  Blomme's Place - part of Places Bornholm