BOOK DIT OPHOLD PÅ BLOMMES PLACE

  Søg på et bestemt objektnummer

  Spørgsmål og svar

  ØNSKER TIL OVERNATNINGSSTEDET

  Vi ønsker en opredning på værelset, men kan ikke booke det online. Hvad gør vi?

  Hvis du ikke kan booke et værelse med opredning, så kontakt os. Det kan i visse tilfælde være, at vi  kan booke opredningen, selvom du ikke skal kan booke det online. Vi lover ikke noget, men forsøger gerne. 
   

  Jeg ønsker et enkeltværelse, men få kun dobbeltværelser frem i søgningen. Hvad gør jeg?

  På det fleste hoteller kan man enten booke et enkeltværelse eller man kan booke et dobbeltværelse som et enkeltværelse. Hvis du er i tvivl, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med din booking. 

   

  Vi har en kørestolsbruger med på rejsen. Har I hoteller eller ferieparker, der egner sig til kørestolsbrugere?

  Som udgangspunkt har vi ingen produkter, hvor vi kan garantere, at de er egner sig til alle typer af handicap, men ofte kan vi finde en bolig, der dækker jeres behov. Der er meget stor forskel på, hvilke krav den enkelte kørestolsbruger har. Derfor beder vi jer ringe til os og få en snak, så vi forhåbentligt kan finde et hus eller en lejlighed, der passer til netop jeres behov.

   

  Må vi have hund med ?

  Det er forskelligt fra hotel til hotel, om man må medbringe hund. Hvis I søger fra forsiden af vores hjemmeside, så sørg for at forholde jer til spørgsmålet "Hund medbringes", dvs. der skal være fyldt prik i "Ja". Hvis I booker på anden vis, så kontrollér gerne om der må være hund med i den valgte feriebolig ved at åbne fanen "Vigtige Informationer". Det koster et gebyr at medbringe hund. Gebyret varierer mellem hotellerne. Hvis I ønsker at medbringe mere end 1 hund, skal I melde det til os på forhånd. 

  Service på overnatningsstedet

  Er der linned i ferieboligen?

  Hvis I booker et hotelværelse, vil der være linned inkl. i prisen. Hvis I booker en lejlighed eller en hytte, skal I enten bestille linned før ankomst eller medbringe linned hjemmefra. Dette gælder både sengelinned og håndklæder. 

   

  Er rengøring inkl. i prisen?

  Ved booking af lejlighed eller hytte skal I betale for afrejserengøring. Prisen på rengørings vil fremgå særskilt på jeres bookingbekræftelse. Rengøringen er obligatorisk og I kan altså ikke fravælge denne. 

  Ved booking af hotelværelser er rengøring inkl. i prisen. Bemærk, at det er ikke alle hoteller, som leverer daglig rengøring af værelset. Nogle hoteller har daglig rengøring, andre kun ved afrejse og atter andre har valgt en løsning midt imellem. 

   

  Skal vi betale for strømforbrug? 

  Forbrug er inkl. i prisen og bliver betalt sammen med opholdet.  

  Betaling af rejsen/opholdet

  Hvornår skal rejsen betales?

  Hvis I booker tidligere end 45 dage før ankomst, betales rejsen i to rater: 25% af totalbeløbet betales indenfor 10 dage fra bestilling. Restbeløbet betales 45 dage før ankomst. Hvis I booker indenfor 45 dage før ankomst, skal hele rejsen betales ved bestilling.

   

  Hvordan betaler vi rejsen?

  I kan betale med Dankort, kreditkort eller Mobilpay, eller I kan betale via bankoverførsel. For at betale online går I ind på bookingen via dette link: Min ferie (find password i bookingbekræftelsen).

   

  Ifølge bekræftelsen skal vi betale i dag, men banken er lukket. Hvad gør vi?

  Lettest er det at følge linket i mailen med bekræftelsen og betale med Dankort eller kreditkort. Det er gratis at betale med Dankort. Alternativt kan der betales via bankoverførsel til først mulige bankdag (se bankoplysninger i den vedhæftede bekræftelse). Ved bookinger mindre end 7 dage før ankomst, skal I betale rejsen med kreditkort.

   

  Jeg betalte 1. rate med kreditkort – kan I trække 2. rate på kortet?

  Nej, desværre. Vi modtager ikke kreditkortoplysningerne, men blot beløbet. 

  Transport til Bornholm

  Hvordan kommer jeg til Bornholm med bil?

  Vi har samlet informationer om rejseveje til Bornholm på denne side. 

   

  Hvordan kommer jeg til Bornholm uden bil?

  Vi har samlet informationer om rejseveje til Bornholm på denne side. Hvis du ønsker at flyve til Bornholm, kan vi bestille flybilletter til dig. 

   

  Hvordan bestiller jeg færgebilletter?

  Du kan bestille din færgebillet nemt og hurtigt på www.bornholmslinjen.dk

   

  Er det nødvendigt at booke færgebilletter på forhånd?

  Ja, vi anbefaler absolut bestilling af færgebilletter i god tid. Der er mange udsolgte afgange, særligt om sommeren. Dit ophold kan ikke refunderes efter den sædvanlige tidsfrist med begrundelse af manglende plads på færgen. 

  Ankomst og afrejsetider

  Vi ankommer sent om aftenen. Hvordan får vi nøglen?

  På de fleste hoteller og ferieparker vil de lade nøglen ligger klar til jer i receptionen ved ankomst. Det er dog en rigtigt god idé at kontakte os på forhånd, så vi kan give feriestedet besked om ankomsttidspunktet. 

   

  Vi ankommer til Bornholm tidligt på dagen. Kan vi checke tidligere ind?

  Svaret afhænger af dagen og travlheden på feriestedet. I er velkomne til at skrive til os på forhånd med jeres ønske, som vi så vil give videre til feriestedet. 

   

  Vi skal afrejse fra Bornholm tidligt om morgenen. Kan vi få morgenmaden tidligere end normalt?

  Dette afhænger af det enkelte overnatningssted. I bedes henvende jer i receptionen under opholdet og aftale en løsning med dem på forhånd. 

  Bookingbekræftelsen

  Bookingbekræftelsen på side 2 er tom. Mangler en side?

  Nej. Hvis side 2 er tom, mangler I ikke en side. Det skyldes blot sideopsætningen på jeres computer/printer. I behøver ikke at foretage jer noget.

   

  Hvad er ”Øvrige tilvalg”?

  ”Øvrige tilvalg” er en sammentælling af de tilkøb, som står ud for hvert navn (længere nede på bekræftelsen). 

   

  Hvad er Ekspeditionsgebyr?

  Alle vore gæster betaler et Ekspeditionsgebyr uanset, om de booker online eller ved mail/telfonisk henvendelse. Gebyret dækker vores arbejde med at videreformidle dine ønsker til hoteller, sikre bekræftelser på opholdet, formidle betaling til hotel og oplevelsesleverandører, mv.

  Klager

  Jeg er ikke tilfreds med overnatningsstedet. Hvad skal jeg gøre?

  Hvis du oplever fejl og mangler på overnatningsstedet, beder vi dig at kontakte receptionen. De vil som regel være i stand til at hjælpe dig. Hvis receptionen ikke kan hjælpe er du naturligvis velkommen til at rette din henvendelse til os. Læs iøvrigt om Rejsebetingelser, hvis du ønsker at klage over opholdet.
   

  Blomme's Place - part of Places Bornholm