Til forsiden
Kontakt os
+45 32242030
BETINGELSER
BOOKING & BETALING
Bookingbekræftelsen bekræfter din bestilling på Hotel Blomme’s Place. Bookingbekræftelsen fremsendes pr. mail ligesom hotellet vil anvende mail som kommunikationskanal medmindre andet er aftalt. Såfremt bookingbekræftelsen skal fremsendes med almindelig post, vil et gebyr blive pålagt. Særlige aftaler skal fremgå af bookingbekræftelsen for at være gældende.

Der skal ske betaling for opholdet, umiddelbart i forbindelse med bestilling. Bestillingen er bindende 24 timer efter betaling. Ved fortrydelse indenfor 24 timer efter betaling, tilbagebetales hele det betalte beløb. .

Kunden er ikke fritaget ansvar for fuld betaling, selv om han pga. force majeure begivenheder eller ekstraordinære omstændigheder (fx krig, strejke, naturkatastrofer, epidemi, grænselukning, myndighedskarantæne, udgangsforbud, radioaktivt nedfald, aflysninger og lignende begivenheder eller omstændigheder) bliver forhindret i at benytte sig af opholdet. Se i øvrigt vilkår for afbestilling. .

Er kunden under 18 år har denne pligt til at kontakte hotellet forud for bestilling. Hotellet forbeholder sig ret til ikke at sælge ophold til en person under 18 år, som rejser uden voksne rejseledsagere.
BØRN & HUSDYR
Hotellet tager desværre ikke imod børn i alderen 0-12 år. Børn fra 13 år og op må bo på hotellet ifølge med en eller begge forældre. .

Husdyr må ikke medbringes.
AFBESTILLING ELLER ÆNDRING AF OPHOLD
For ophold, der er booket direkte på hotellets hjemmeside eller ved direkte henvendelse til hotellet gælder følgende afbestillingsvilkår: .
Afbestilling mere end 21 dage før ankomst kan ske mod et afbestillingsgebyr på kr. 500.
Afbestilling 11-20 dage før ankomst kan ske mod betaling af 50% af opholdets samlede pris.
Afbestilling 0-10 dage før ankomst er desværre ikke muligt. .
Det er til enhver tid muligt at ændre opholdet til et andet tidspunkt indenfor indeværende års åbningsperiode. Ændres til en billigere periode eller et kortere ophold indenfor 0-10 dage før ankomst, vil det ikke være muligt at få refunderet det overskydende beløb. .

For ophold, der er booket via Booking.com gælder følgende afbestillingsvilkår: .
Afbestilling er mulig frem til 42 dage før ankomst. Herefter er afbestilling og tilbagebetaling desværre ikke muligt. .

For ophold, der er booket via anden agent eller portal, gælder de vilkår, som til enhver tid fremgår af denne agents eller portals afbestillingsvilkår.
ANSVAR & FORSIKRING
Som kunde er man fuldt ansvarlig for overnatningsstedet og alt dens indhold samt for at passe godt på både overnatningsstedet og inventar efter bedste evne. Manglende opfyldelse af den hermed aftalte ansvarlighed anses som kontraktbrud og vil medføre øjeblikkelig ophævelse af aftalen uden yderligere erstatning for kunden. .

Opholdets pris dækker ikke syge- eller afbestillingsforsikring. Kunder har ansvar for at sikre, at de har den nødvendige forsikring i tilfælde af sygdom eller lign. enten via den offentlige sundhedsforsikring eller ved at tegne rejseforsikring.
REKLAMATIONER
Eventuelle reklamationer skal fremsættes overfor hotellet inden rimelig tid efter, at fejlen/manglen er opdaget, således at hotellet har mulighed for at afhjælpe. Klager fremsat efter hjemrejse fra hotellet kan ikke give anledning til nedslag i pris.