Til forsiden
Kontakt os
+45 32242030
MAD OG DRIKKE
EN GOD START
Hos Blomme's går vi op i at tilbyde vores gæster en sund og nærende start på dagen, så du kan holde til en dag med aktiviteter og oplevelser ude på øen.
Blomme’s Place tilbyder dejlig morgenmad, tilberedt helt friskt og serveret med omtanke.
Morgenmad tilpasses dig og dine ønsker, og for at minimere madspild fylder vi kun lidt ad gangen på buffet'en. Dermed er maden altid frisk. Brødet er hjemmebagt og råvarerne så vidt muligt økologiske og lokale.
Vi har sikret os, at der er valgmuligheder også til dig med gluten- og laktoseallergi, og dig, som spiser vegansk, men giv gerne besked inden ankomst.
FROKOST ELLER SNACK
Bestil en lunchbox, hvis I skal på vandretur eller cykeltur. Boxen indeholder sandwich, frugt, snack og en juice, så I kan klare dagens aktiviteter. I får maden i en lille køletaske, som holder det hele koldt og frisk og let kan pakkes sammen efter brug. Lunchbox skal bestilles senest dagen før.
I løbet af dagen serverer vi på Blomme's Place forskellige slags hjemmelavede panini'er (lune sandwich). Ideel til frokost eller en eftermiddagssnack.
BLOMME'S PLATES & 5- MØDET
Hver dag afholdes 5-møde på Blomme's Place. Alle gæster er velkomne til at deltage, og få en snak med 5-mødeværten, hinanden og en lokal bornholmer eller to. Måske kan I dele ferietips eller få et godt råd af de lokale. Der serveres cocktails, vin, øl og vand fra vores mobile bar. 5-mødet varer to timer, dvs. kl. 17-19.
Under 5-mødet serverer vi varm, hjemmelavet barmad: Blomme's Plates. Menuen skifter med kokkens humør, men der er altid både vegetarisk og ikke-vegetariske plates at vælge imellem. Blomme's Plates bedes bestilt på forhånd samme dag kl. 16, hvis muligt.
DET SMAGER AF FERIE
Der er gode spisesteder på Bornholm og i Snogebæk indenfor gåafstand af Blomme’s Place. Vi hjælper naturligvis gerne med at udpege de gode steder.
EN VARM KOP ET ELLER ANDET
Vores gæster fortjener en ordentlig kop kaffe eller kvalitets-te. Hos Blomme’s Place synes vi ikke, at pulverkaffe og gode gamle Medova på værelserne er godt nok til vores gæster. I stedet kan du gratis hente en god kop kaffe eller te i restauranten hele dagen, lige så mange gange du har lyst. Vores te og kaffe er økologisk.
VAND ELLER VIN?
Vores Honesty Bar tilbyder drikkevarer som most, sodavand, øl og vin (hele flasker). Her er åbent fra morgen til aften, så du altid kan få en forfriskning. I vores Honesty Café sørger vi for, at det altid er muligt at købe snacks eller lidt sødt.
På Bornholm stoler vi på hinanden. Konceptet er, at du betjener dig selv, skriver dit køb på en seddel og afregner inden afrejse.
m1
m2
m3
m4
m6
m7
m8