Til forsiden
Kontakt os
+45 32242030
VÆRELSER
SENGEN ER REDT
Blomme’s Place har 25 værelser, som alle har eget bad og toilet og en fin lille overdækket terrasse.

Alle værelser er dobbeltværelser, men kan naturligvis bookes som enkeltværelser.
Opredninger er kun muligt på ganske få værelser, og skal derfor aftales ved booking. OBS: Der er tale om opredning på sofa med målene 70 x 180 cm.

Der er to premium dobbeltværelser, til gæster som ønsker lidt ekstra plads i rummet. Premiumværelser har to dobbeltsenge og kan derfor benyttes af 2, 3 eller 4 personer (OBS. min. alder er 13 år). Bemærk, at badeværelserne på premiumværelser er samme størrelse som på standardværelser.
SKØNHED KOMMER INDEFRA
Alle vores værelser er indrettet i Nordic boho stil, der emmer af ferie, frihed og råhygge. Der er plads til dig og alt det væsentlige, men ingen overflødige m2. Stilen kan beskrives som en blanding af skandinavisk funktionalitet og enkelhed med utraditionel og kunstnerisk boheme.
STYRK FÆLLESSKABET
Det er vores filosofi, at ferielivet skal leves udenfor og i samvær med andre mennesker. Derfor har vi heller ikke installeret TV på værelserne.
Besøg istedet vores TV-Lounge, hvor du finder et fælles TV. Så behøver du ikke at glo "fjerner" helt alene.
EN GOD KOP KAFFE
Ordentlig kaffe smager bedre. På Blomme’s har vi droppet el-kedel og pulverkaffe på værelserne. Til gengæld er kaffen gratis og te i restauranten. Det gælder alle hotellets gæster.
v2
v3
v4
v5
v6
v7