Til forsiden
Kontakt os
+45 32242030
RETREATS
SLOW DOWN
Blomme's Place er som skabt til retreats, hvor deltagerne kan komme ned i gear, slippe hverdagens hamsterhjul, blive inspireret og bare nyde. Både indendørs og udendørs er der faciliteter velegnede til retreats, og beliggenheden tæt på strand og hav giver muligheder for at kombinere retreatet med ophold i Bornholms smukke natur.
WORKSPACE - RETREAT LOKALE
Vores hyggelige retreatlokale, Workspace, er indrettet som resten af hotellet i skandinavisk boho stil i en gammel staldbygning, som emmer af datidens charme. Fra Workspace er der adgang til en tilhørende terrasse, hvor pauserne kan nydes.
Workspace rummer siddepladser til ca. 12 deltagere. Der er yogamåtter, projektor og whiteboard til rådighed, og lokalets møblering kan tilpasses retreatets behov.
MAD & DRIKKE
Vores retreatpakker indeholder morgenmadsbuffet, let frokost og dejlig aftensmad med fokus på variation, masser af grønt, sundt og lækkert. Vi laver maden selv. Der er fokus på let mad, så du kan få det maksimale ud af retreatet.
Hvis du skal deltage i et retreat og du lider af en allergi eller ønsker vegetarisk eller vagansk mad, sørg meget gerne for, at vi får besked ved booking.
Som retreat-deltager kan du naturligvis benytte både 5-mødebaren, og honestybaren på linie med alle andre gæster. Gratis te og kaffe hele dagen er også inkluderet.
WORKWIZE
Kirstin Blomgren (ejer af Blomme's Place) afholder egne retreats på hotellet forår og efterår. Det er retreats, som hjælper travle kvinder til et lettere arbejdsliv med overskud og uden stress, samt work-retreats, hvor deltagerne arbejder på at øge deres produktivitet.

ØNSKER DU AT AFHOLDE ET RETREAT?
Vi tænder op i bålpladsen, serverer et glas bobler eller står klar med badehåndklæder og cykler for de, som skal have en morgendukkert i Østersøens bølger. Der er masser af muligheder for at vi sammen kan skabe præcis den stemning for retreatet, som du ønsker. Der kan afholdes retreats på Blomme's Place i weekender eller hverdage fra påske til efterårsferien, dog med begrænsede muligheder i højsommeren (ca. midt juni til slut august).
Vores retreat-tilbud indeholder hjælp til arrangøren af retreatet ifm. administration af bookinger, betalinger fremsendelse af bekræftelser, m.v., hvis du ønsker det.
Ønsker du at afholde et retreat eller anden event, er du altid velkommen til at kontakte Blomme's Place for en snak om, hvad vi kan gøre for dig og dit retreat.
r2
r3
r5
r6
r1