Til forsiden
Kontakt os
+45 32242030
VELKOMMEN TIL BLOMME'S PLACE
Blomme's Place er et nyt hotel i gamle bygninger og 25 værelser med skøn beliggenhed i Snogebæk på Sydbornholm.
I 2022 blev hele hotellet gennemrenoveret med respekt for fortiden, men også et blik mod fremtiden. Vi skiftede navn, byggede om og byggede til, med det store ønske om at skabe en helt ny hoteloplevelse for moderne ferie-aktive og glade mennesker.
ET GODT STED AT VÆRE
Blomme's Place er for dig, der værdsætter rolig lounge-stemning, hyggeligt samvær og oplevelser i naturen. Det er det ideelle sted at slappe af efter en oplevelsesrig dag på Bornholm, eller når du bare har brug for at nyde en pause fra hverdagen.

Du vil opleve Blomme's Place som mere end bare et sted at overnatte. Vi håber, at du vil føle dig hjemme, at du vil opleve fællesskabet i samværet med andre, og at du har lyst til at bidrage til den gode stemning ved at dele dine oplevelser med os og hotellets øvrige gæster.
HOTEL FOR VOKSNE
Blomme's Place henvender sig til voksne gæster, men børn over 13 år kan bo på hotellet sammen med deres forældre. Der er ikke plads til leg eller boldspil, men der er til gengæld en rolig, afslappet atmosfære og plads til at nyde livet.