Til forsiden
Kontakt os
+45 32242030
FRI- OG HJERTERUM
MERE END BARE OVERNATNING
Et godt hotel er mere end bare en god seng at sove i. Blomme’s Place har hyggelige fællesområder, hvor du altid kan finde et stille hjørne eller et sted at møde dine med-gæster.
LOUNGE & RESTAURANT
Velkommen i vores lounge, hvor du kan hænge ud, slappe af, læse en bog eller måske nyde en kop gratis kaffe eller te. Det er også her, man som gæst checker ind og ud på hotellet.
Restauranten er åben for ophold dagen igennem. Restauranten rummer foruden morgenmadsservering også vores Honesty Bar og Café og danner i dårligt vejr rammen om dagens 5-møde
ORANGERI
Orangeriet er - særligt i sommerhalvåret - en oase. Nyd en stille pause i det grønne rum eller tag morgenmaden med derud.
TERRASSE, GÅRDHAVE OG GREEN RETREAT
Der er fine alternativer til vores orangeri og flere gode steder at hygge sig udenfor på Blomme’s Place. På terrassen og omkring bålpladsen leves livet. På varme dage er det også her vi holder 5-møde.
Har du brug for et roligt hjørne af Blomme’s Place, kan du fortrække til Green Retreat, hvor vi har indrettet et grønt opholdssted til afslapning, stilhed og fordybelse.
Gårdhaven er endnu et dejligt sted på Blomme’s Place. Her er læ og hyggelig sydlandsk stemning. På varme dage også et skønt sted at indtage sin morgenmad.
PARKERINGSPLADS
Bilen er der naturligvis også plads til på Blomme’s Place. Vi har egen parkeringsplads med ladestander til el-bil (benyt appen Monta og lad løs). Parkering kræver hverken forudbestilling eller betaling.
PLADS TIL AKTIVE GÆSTER
Hos Blomme’s Place har vi også plads til dit udstyr. Så hvis du selv medbringer cykler, havkajakker eller surfbrædder, har vi også plads til det. Det er altså ikke nødvendigt at have hverken cykler eller udstyr med på værelserne, hvilket vi derfor beder dig undlade.
Bornholm oplever næmest ingen tyverier, men husk selv at medbringe kædelås, hvis du er mest tryg ved det.
CYKELLEJE
Bornholm tager sig godt ud fra en cykelsadel. Hvis du mangler en cykel, kan du leje gode, nye cykler på hotellet. Du kan vælge mellem alindelige cykler og el-cykler. Du henvender dig blot i receptionen. Vi har også cykelhjelme til låns.
CYKELVÆRKSTED
Vi har en lille plads til reparation af cykler, herunder ophængning og lappegrej. Der er trykluft, hvis dækkene mangler lidt luft. Mangler du en reservedel eller et stykke specialværktøj, hjælper vi gerne med kontakten til vores dygtige lokale cykelsmed.
TØRRERUM
Blev du fanget i en byge eller en bølge på stranden? Så er der mulighed for at tørre tøj og sko i vores tørrerum. Foruden tørretumbler er her også en vaskemaskine, så du kan få rent og tørt tøj igen.
orangeri
5-mde
spisested
hyggekrog
grdhaven
hyggehjrne